No Country For Old Men – İhtiyarlara Yer Yok Full Film İzle




2007 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı Cormac Mccarthy adlı ünlü yazarın eserinden esinlenilerek sineması çekilen ve dört Oscar Ödülü kazanmayı başaran Cormac Mccarthy Filmiarşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Ethan Coen ve Joel Coen ikilisi yapmış olup, Yapımcılığını ise Scott Rudin’e iki ünlü yönetmen eşlik ederek yapımcılığı üstlenmişlerdir.
Oscar Ödülleri’nde En İyi Film, En İyi Uyarlama Senaryo, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Yönetmen ödülünü kazanmayı başaran ve herkes tarafından ayakta alkış tutulan bir film olarak gösterilen bu film ayrıca on farklı ödül daha kazanmış olup, toplamda on bir kazandığı ödüllerin dışın da da aday gösterilmiştir.
Filmin izleyicileri filmin kazandığı ödülleri sonuna kadar hak ettiğini, yıllarca arşivde saklanabilecek bir film olduğunu ve türü itibari ile seyircisini tam anlamı ile etkilediğini belirtiyorlar.
Filmin Başrollerini Javier Bardem, Woody Harrelson, Garret Dillahunt, Barry Corbin, Beth Grant, Josh Blaylock, Luce Rains, Ana Reeder, Boots Southerland, Caleb Landry Jones, Chris Warner, Doris Hargrave, Eduardo Antonio Garcia, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Kelly Macdonald, Tess Harper, Jason Douglas, Philip Bentham ve Margaret Bowman oynamışlardır.
No Country For Old Men İzle, İhtiyarlara Yer Yok Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle.
Filmin Konusu : Suç, Dram ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda Llewellyn Moss geyik avında olduğu bir gün, Meksika yakınlarında bir uyuşturucu pazarlığının bol kanlı sonuyla karşılaşır. Sadece parayı alıp giden Moss yaralı olan birine su vermek amacıyla geceyarısı olay yerine döner, ancak bu niyeti başını derde sokacak ve Anton Chigurh ile tanışmasına neden olacaktır.
İyi Seyirler


0 yorum: