Koku filmi izle Koku Bir Katilin Hikayesi

Koku filmi izle Koku Bir Katilin Hikayesi
Kokulara karşı bir duyarlılığı olan ancak bunun dışında hiçbir duyusu gelişmemiş olan ve sadece istediği kokuları elde etmek isteyen bir adamın öyküsü…Bunun için herşeyi yapabilir:cinayet işlemek bile..Ama birgün kendi kokusunun olmadıgını anlayınca bunu giderebilmek için elinden geleni yapar…
Hayatını kokulara adamış,toplum içinde böyle varolacağını düşünen bir adamın ilginç ve cok farklı sonuyla trajedik öyküsü…Senaryosunu cok beğendim acıkcası ilginç geldi.Oyuncu kadrosuda harika..Bundan önce yönetmenin birkac filmini izlemiştim.Cok basarılı bir yönetmen.Bu filmide cok güzeldi.Görsellik efektler ve atmosferi konusunda harikaydı film.Baştan sona kadar izlettiriyor kendini.İşleyişi konusunda biraz eksiklikler vardı az da olsa..Çok sıradışı ilginç ve şasırtıcı bir yapım..Sonunu pek beğenmedim ancak baştan sona kadar etkileyiciliğini koruyor insanı içine alıyor ve cok farklı duygular yasatıyor…Kesinlikle tavsiye ediyorum filmde aradığınızı bulabileceksiniz.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Terrific post, I think you'll don’t head only take advantage of this post within my personal ebook report.
Here is my site : health-care-info.info

Adsız dedi ki...

Ahaa, its pleasant dialogue on the topic of this post at this place at this
blog, I have read all that, so at this time me also commenting here.


Here is my web page :: acoustic guitar chord

Foreversz33 dedi ki...

http://www.dizi33.com
full izle
dizi izle
yerli dizi izle
yabancı dizi izle
hd dizi izle

Bilgilendiren Haberler dedi ki...

Merhaba, birbirinden güzel yerli diziler için online dizi sitemize bekleriz. Türkiye'nin en sevilen tv programlarını ücretsiz yayınlıyoruz. Tek parça dizi videoları izlemek için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.

▶ canlidizihdizle.blogspot.com.tr