Örümcek Adam 3 izle Spiderman 3 izle

Örümcek Adam 3
Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 4 Mayıs 2007
Yaş Sınırı : 7+ (Türkiye)
Yönetmen : Sam Raimi
Senaryo : Alvin Sargent , Sam Raimi , Ivan Raimi , Steve Ditko (Kitap) , Stan Lee (Kitap)
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2007, ABD , 140 dk.
Oyuncular : Tobey Maguire (Peter Parker/Örümcek-Adam) , Kirsten Dunst (Mary Jane Watson) , James Franco (Harry Osborn) , Thomas Haden Church (Flint Marko/Sandman) , Topher Grace (Eddie Brock) , Bryce Dallas Howard (Gwen Stacy)
IMDB Puanı : 6.4 / 10
Konu : Peter Parker en sonunda iki kişiliğini birden kontrol altına alabilmeyi başarabilmiştir. Marry Jane ‘le ilişkisi ve Spider-man olarak sorumlulukları arasında bir denge sağlamıştır. Ancak kahramanımızı bekleyen yeni zorluklar vardır. Arkadaşı Harry Osbourne Peter’dan babasının intikamını almak için, tıpkı babası gibi Yeşil Cin kişiliğine dönüşmeye karar vermiştir. Ayrıca amcasının katilinin izine rastlayan Peter, onun şimdiye kadarki en zorlu düşmanı olacak olan Kum Adam olduğunun farkına varır. Bütün bunlar Peter ‘ı umutsuzluğua iterken beklenmedik şekilde örümcek adam kostümünün siyaha dönüşmesi ve o kostümün Örümcek Adam ‘ın güçlerinin büyük ölçüde arttırması sorunları çözüme kavuşturmasına imkan sağlayacaktır. FakatÖrümcek Adam ‘ın bilmediği şey, karanlık yönlerinin ortaya çıkması ve kendisinin en büyük düşmanının yine kendisi olmaya başladığıdır.
Editörün Notu : Eleştirmenler tarafından ilk 2 filme oranla pek yüksek not almasa da, şahsi olarak ilk 2 filmin kalitesine yakın düzeyde bir film olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle izlenebilir bir film. Örümcek Adam hayranlarının zaten kaçırmayacağını biliyorum. Bu düşüncelerle beraberÖrümcek Adam 3 veya Spiderman 3 ‘e 10 üzerinden 7 veriyorum. Herkese bol neşeli günler dilerim. İyi seyirler…

0 yorum: