Ben Efsaneyim izle Türkçe Dublaj HD Full – I am Legend izle

Ben Efsaneyim
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 25 Ocak 2008
Yönetmen : Francis Lawrence
Senaryo : Akiva Goldsman , Mark Protosevich , Richard Matheson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2007, ABD , 101 dk.
Oyuncular : Will Smith (Neville) , Salli Richardson (Ginny Neville) , Thomas J. Pilutik (Vampir) , Alice Braga (Anna) , Paradox Pollack (Alpha Guard) , Charlie Tahan (Ethan)
IMDB Puanı : 7.1 / 10
Konu : Robert Neville tüm insanlığı tehdit eden, insanlar tarafından geliştirilen ancak tedavisi olmayan bir virüsü durduramamıştır. Virüse karşı bağışıklığı olan Neville New York ‘ta belki de tüm dünyada virüsten kurtulan tek kişidir. Başka kurtulan olup olmadığını bulmak için umutlu bir şekilde 3 yıl boyunca dünyaya radyo mesajları yollar ancak hiçbir ize rastlamamıştır. Yine de pek yalnız sayılmaz. Çünkü etrafında onun hata yapmasını kollayan virüsten etkilenmiş ve zombiye dönüşmüş insanlar vardır. İnsanlığın son ve tek umudu olarak Neville için geriye tek bir amaç kalmıştır. Virüse karşı bağışıklığı olan kendi kanını kullanarak bir tedavi yöntemi bulmak. Ama zombi ordusuna karşı yalnız olduğunu ve zamanının da azaldığının farkındadır.
Editörün Notu : Özellikle ülkemizde çok beğenilen ve zombi filmlerine olan ilgiyi arttıran Ben Efsaneyim ya da orjinal adıyla I am Legend Türkçe Dublajlı ve Full HD olarak eklenmiştir. Filme 10 üzerinden 7 veriyoruz. Bol seyirli günler.



0 yorum: