Matrix 3 izle Türkçe Dublaj HD full

Matrix 3
Tür : Macera / Aksiyon / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 5 Kasım 2003
Yönetmen : Andy Wachowski Larry Wachowski
Senaryo : Andy Wachowski , Larry Wachowski
Görüntü Yönetmeni : Bill Pope
Müzik : Don Davis
Yapım : 2003, ABD , 129 dk.
Oyuncular : Keanu Reeves (Neo) , Laurence Fishburne (Morpheus) , Carrie-Anne Moss (Trinity) , Hugo Weaving (Ajan Smith) , Monica Bellucci (Persefone) , Daniel Bernhardt (Ajan Johnson) , Nona M. Gaye (Zee) , Harry J. Lennix (Lock) , Matt McColm (Ajan Thompson) , Jada Pinkett Smith (Niobe
IMDB Puanı : 6.5 / 10
Konu : “Başlangıcı olan herşeyin bir sonu vardır!”
Neo güçlerini gerçek hayatta da kullanabildiğini öğrenir ve bunun yanı sıra aklını bedeninden ayırmasının mümkün olduğunun da farkına varır. Ancak bunu yapmasının sonucu olarak kendisini Matrix ve gerçek dünya arasında köprü vazifesi gören bir tren istasyonunda bulur. Bu arada Zion da yaklaşan savaşa hazırlanıyordur ancak kurtulma şansları çok düşüktür. Neo ‘nun arkadaşlarıysa onu Merovingian ‘dan kurtarmaya çalışır çünkü Neo ‘nun makineler ve insanlar arasındaki savaşa son verecek kişi olduğuna inanmaktadırlar. Ama kimsenin bilmediği şeyse, iki tarafı da yok etmek isteyen 3. bir tehdidin olduğudur!
Editörün Notu : Seriyi sona erdiren Matrix Revolutions eleştirmenlerden farklı yönde puanlar aldı. Kimi filmi çok beğenirken, kimi ilk iki filmin oldukça gerisinde olduğunu iddia etti. Şahsi görüşüm ise o kadar da geride olmadığı yönünde. Bu yüzden Matrix 3 ‘e 10 üzerinden 8 veriyorum. Film Full halde Türkçe Dublajlı ve HD olarak yüklenmiştir. Tüm sinema film izleizleyicilerine bol filmli günler diliyorum.



0 yorum: